Appareils et accessoires
Smoked mussels with Pernod sauce
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
5869.4 mg
Protides
165.7 g
Calories
6965 kJ /
1658.3 kcal
Lipides
82.4 g
Fibre
8.4 g
Graisses saturées
42.3 g
Glucides
59.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Pil pil sauce
5min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Hearty seafood chowder
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Steak tartare
10min
Beurre blanc
15min
Emmental Gougères
50min
Shrimp Mousse
35min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min