Appareils et accessoires
Asparagus and potatoes with hollandaise
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
738.7 mg
Protides
11.6 g
Calories
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Lipides
40.5 g
Fibre
9.1 g
Graisses saturées
24.4 g
Glucides
41.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Beurre blanc
15min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Giardiniera
72h 20min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Black garlic and onion jam
55min
No fail béchamel
15min