Curried Squash Galette
TM6 TM5

Curried Squash Galette

4.6 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g olive oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 2 tsp Madras curry powder
  • 250 g butternut squash, peeled, sliced (1 cm) (see tip)
  • 250 g kabocha squash, peeled, sliced (1 cm)
  • 1 red onion, cut in wedges (eighths)
  • 1 tsp coarse sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 190 g wholemeal flour, plus extra for dusting
  • 115 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp fine sea salt
  • 50 - 80 g water, ice cold
  • 250 g sour cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1979 kJ / 477 kcal
Protides
6 g
Glucides
31 g
Lipides
35 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives