XO sauce
TM6 TM5

XO sauce

3.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g dried scallops (see Tips)
  • 150 g boiling water
  • 200 g peanut oil (see Tips)
  • 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
  • 60 g dried shrimp (see Tips)
  • 80 g eschalots
  • 2 - 3 garlic cloves
  • 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
  • 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
  • 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
  • 40 g light soy sauce
  • 40 g Chinese cooking wine
  • 1 tbsp brown sugar

Infos nut.
par 1 Complete recipe
Calories
2466.9 kJ / 587.4 kcal
Protides
56.7 g
Glucides
20.5 g
Lipides
224.6 g
Fibre
13.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives