Appareils et accessoires
Sweet and Sour Pork Ribs
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
pork ribs cut in pieces (4 cm)600 g
-
water650 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
sugar40 g
-
black vinegar60 g
-
light soy sauce80 g
-
spring onion cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh ginger slices30 g
-
garlic cloves40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20 g
Calories
1455 kJ /
348 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese New Year Festive Flavours
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Pineapple Pork Ribs
1 h 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 h 15 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Rice Wine Chicken
30 min
Spring onion pork ribs
1 h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 h 50 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 h 10 min