Appareils et accessoires
Mango Pomelo Sago
Prép. 20min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
-
water2500 g
-
sago, small120 g
-
full cream evaporated milk200 g
-
fresh milk250 g
-
ripe mango peel and cut into chunks, plus extra for garnishing300 g
-
sugar90 g
-
pomelo200 g
-
mint leaves to garnish5 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
55.7 mg
Protides
3.3 g
Calories
769.1 kJ /
183.8 kcal
Lipides
3.1 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Every season is a Healthy Season
14 Recettes
International
International
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Teochew Braised Mixed Platter
Pas d’évaluation
Sup Buntut
3h
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Pears in Orange Syrup
30min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Pas d’évaluation
Old Cucumber Soup
Pas d’évaluation
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min