Steamed pork buns (baozi)
TM6 TM5 TM31

Steamed pork buns (baozi)

4.5 (60 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 250 g water
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 1 tsp baking powder
  • 230 g baker's flour
  • 200 g plain flour
  • 50 g white sugar
  • 1 tsp salt

Filling

  • 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 500 g pork mince
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp white sugar
  • ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 2 tbsp soy sauce
  • 2 tbsp sesame oil
  • 1 tbsp Chinese cooking wine

Assembly

  • oil, for greasing
  • plain flour, for dusting
  • 700 g water

Infos nut.
par 1 piece
Calories
595.6 kJ / 141.8 kcal
Protides
6.4 g
Glucides
16.4 g
Lipides
5.5 g
Graisses saturées
1.3 g
Fibre
0.9 g
Sodium
275.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives