Appareils et accessoires
Sweet and sour pork ribs
Prép. 10min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 2 portions
Sodium
2266 mg
Protides
121.8 g
Calories
7578.2 kJ /
1804 kcal
Lipides
133.7 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
46.9 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fakeaway favourites
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Sweet and sour pork
40 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min