Jiao zi (Chinese dumplings)
TM6 TM5 TM31

Jiao zi (Chinese dumplings)

4.8 (268 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
  • 40 g celery, cut into pieces
  • 40 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 1 ½ tsp salt
  • 250 g mince (pork, chicken or beef)
  • 1 tsp sesame oil
  • 1 tbsp vegetable oil
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 1 tsp white sugar
  • 1 tsp light soy sauce
  • ½ tsp ground white pepper
  • 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 1 package dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)
  • water
  • 600 g water

Infos nut.
par 1 piece
Calories
148.6 kJ / 35.4 kcal
Protides
2.1 g
Glucides
2.7 g
Lipides
1.7 g
Graisses saturées
0.4 g
Fibre
0.2 g
Sodium
177.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives