Versions compatibles
Pork and lentils with onion and radish pickle
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Protides
- 80.6 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 46.5 g
- Graisses saturées
- 22.4 g
- Fibre
- 15.3 g
- Sodium
- 508.2 mg
Recettes alternatives
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Pork and chicken terrine
3h 20 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 Std. 15 Min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10 min
Country-style chicken liver fritters
35 Min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
Coriander pesto pizza
1j 30 menit
Far Breton with prunes
2j