Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Protides
- 31.7 g
- Glucides
- 26.5 g
- Lipides
- 14.4 g
- Graisses saturées
- 5.8 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 907.8 mg
Recettes alternatives
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Three meat roulade
2 Std. 5 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Sunday lamb roast
1 Std. 55 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Texas-style lovely legs
4h
Lamb's fry with bacon
1 Std. 20 Min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min