![Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/493EDC78-15E9-4595-ABED-7FFBEBEDC62C/Derivates/973ADDF7-C64E-44A1-9878-659E578B5C1D.jpg)
Versions compatibles
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herbed relish
- 50 g cornichons
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, white and light green part only, cut into pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 80 g soft feta (i.e. Danish feta)
- 100 g crème fraîche
- ½ lemon, juice only
- 40 g extra virgin olive oil
Smoked salmon muffins
- 80 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 50 g Pecorino cheese, cut into pieces (2 cm)
- 60 g spring onions/shallots, white and light green parts only, cut into pieces
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 eggs
- 220 g full cream milk
- 50 g crème fraîche
- 1 tsp sea salt flakes
- 2 tsp baking powder
- 250 g plain flour
- 200 g smoked salmon, cut into short, thin slices
- 6 stalks asparagus, cut into thin slices
Steamed eggs
- 700 g water
- 12 eggs, chilled
- 100 g rocket leaves (optional)
- 200 g cherry tomatoes (optional)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1883.8 kJ / 448.5 kcal
- Protides
- 24.1 g
- Glucides
- 18.8 g
- Lipides
- 22.3 g
- Graisses saturées
- 15.7 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 932.9 mg
Recettes alternatives
Melanzane parmigiana
2h 5min
Beetroot and tequila cured salmon
24klst 20 min
Almond tuiles
30 dk
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Salmon niçoise salad
35min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1sa 15 dk
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 dk
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 dk
Open fish burgers
1 godz.
Salmon en croute
50 min