Rabbit stew (Gibelotte)
TM5 TM6

Rabbit stew (Gibelotte)

4.5 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g shallots, cut in halves
  • 2 garlic cloves
  • 2 tbsp rapeseed oil
  • 100 g spring onions, cut in pieces
  • 2 slices farmhouse bread, cut in cubes (2 cm)
  • 100 g bacon cubes
  • 10 g wheat flour
  • 1 rabbit, whole, skinless, head removed, cut in pieces
  • 100 g dry white wine
  • 400 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
  • 1 bouquet garni
  • 420 g water
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
  • ½ tsp salt
  • 2 pinches ground pepper
  • 600 g new potatoes

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2387 kJ / 571 kcal
Protides
48 g
Glucides
36 g
Lipides
26 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives