![Rice salad with warm mustard dressing Rice salad with warm mustard dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D3CF89B-51AA-4C77-9319-276FCE8AA259/Derivates/862851BA-05F6-412B-B0D2-D237436BAAA0.jpg)
Versions compatibles
Rice salad with warm mustard dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g brown rice
- 50 g wild rice
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 180 g mayonnaise (see Tips)
- 30 g Dijon mustard (gluten free)
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- 60 g rocket leaves
- 4 baby radishes, cut into thin slices
- 1 carrot, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 1 zucchini, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 50 g red capsicum, cut into small cubes (5 mm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3271.5 kJ / 778.8 kcal
- Protides
- 20.7 g
- Glucides
- 68.1 g
- Lipides
- 46.2 g
- Graisses saturées
- 6.1 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 221.9 mg
Recettes alternatives
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Layered chicken dinner
1sa 45 dk
Beetroot salad
10min
Asian chicken noodle salad
45 分钟
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Broccoli salad
10min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 dk
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Savoury herb baked ricotta
2hod. 40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 分钟
Brown rice salad
40 分钟
Chicken and almond stir-fry
30 Min