Pumpkin and antipasto risoni salad
TM6 TM5 TM31

Pumpkin and antipasto risoni salad

4.5 (32 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1500 g water
  • 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
  • 210 g dried risoni pasta
  • 40 g olive oil
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 30 - 40 g balsamic vinegar
  • 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
  • 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
  • 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
  • 15 g fresh basil leaves, roughly torn
  • 1 pinch ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1265 kJ / 301 kcal
Protides
12 g
Glucides
25 g
Lipides
16 g
Graisses saturées
5 g
Fibre
4.7 g
Sodium
489.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives