Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2584 kJ / 615.2 kcal
- Protides
- 63.5 g
- Glucides
- 54.6 g
- Lipides
- 13.5 g
- Graisses saturées
- 4.9 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 380.2 mg
Recettes alternatives
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Cajun chicken schnitzel and slaw
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Paprika chicken with creamy paprika sauce
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Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
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Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Red pesto chicken salad
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Remoulade chicken with prosciutto potatoes
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Chicken and warm potato salad
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Cranberry and Camembert stuffed chicken
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Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
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Pulled pork with apple and fennel salad
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