Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Protides
- 10.7 g
- Glucides
- 39.4 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 5.2 g
- Fibre
- 3.3 g
- Sodium
- 561.7 mg
Recettes alternatives
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Mediterranean pasta salad
50min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Chicken pesto pasta
30min
Feta, spinach and potato frittata
1u.
Warm sweet potato and chickpea salad
45min