Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Satay sauce
- 40 g raw unsalted peanuts
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp oil
- 2 - 3 tsp sambal oelek, to taste
- 240 g coconut milk
- 1 ½ tbsp raw sugar
- 1 ½ tsp tamarind paste (see Tips)
- 30 g fish sauce
Coconut rice and chicken
- 300 g jasmine rice
- 700 g water
- 1 garlic clove, roughly chopped
- 160 g coconut milk
- 1 tsp salt
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (1-2 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Salad
- ¼ red onion, cut into small pieces (5 mm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- ½ tsp salt
- water, to cover
- 150 g raw cashews
- 250 g red cabbage, cut into slices
- 1 bunch fresh coriander (approx. 30 g), leaves and stalks, roughly chopped
- 1 carrot, cut into pieces (1-2 cm)
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces (1-2 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2901 kJ / 693.4 kcal
- Protides
- 25.5 g
- Glucides
- 64.6 g
- Lipides
- 36.6 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 1194.2 mg
Recettes alternatives
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Thai beef salad
1h 20min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Sticky chicken
24h 35 min
Red pesto chicken salad
35 min
Hoisin pork bowl
30min
Thai beef salad
1h 15min
Coconut poached chicken salad
45min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Satay noodle salad
35 min
Asian chicken noodle salad
45min
Mexican stack
45min