Appareils et accessoires
Fideuá van groenten
Prép. 15min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui in kwarten gesneden120 - 150 g
-
paprikapoeder1 tl
-
groene paprika in stukken gesneden100 g
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden250 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
rijpe tomaten in stukken gesneden150 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
geel kleurstofpoeder½ tl
-
water800 g
-
1 - 2 tl zoutbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
fideuà korte holle pasta350 g
-
doperwten, bevroren50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
10.3 g
Calories
1343 kJ /
321 kcal
Lipides
9.7 g
Fibre
5.8 g
Glucides
48.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Vegan bananen-kokoscake
Brak ocen
Zoetzure dhal
Brak ocen
Champignon en feta strudel met spinazie
1 godz. 45 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Brak ocen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Brak ocen
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Energiesmoothie
10 min