Appareils et accessoires
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Prép. 15min
Total 35min
4 portie
Ingrédients
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portie
Sodium
422 mg
Protides
37 g
Calories
5694 kJ /
1361 kcal
Lipides
44 g
Fibre
28 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
212 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zomer BBQ
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Geode cake
Pas d’évaluation
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Chorizo Quiche
2h 30min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Kracht Muesli
25min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min