Devices & Accessories
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Prep. 10 min
Total 25 min
4 portie
Ingredients
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
695 mg
Protein
28.4 g
Calories
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Fat
47.9 g
Fibre
6.7 g
Saturated Fat
18.8 g
Carbohydrates
98.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Ready, Set, Cook!
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
No ratings
Kokos Dahl
25 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
No ratings
Kimchi kaasdip
No ratings
Baklava kaastaart
No ratings
Zoete aardappelschotel met de Peeler
No ratings
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
No ratings
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
No ratings
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
No ratings
Thaise nachos
No ratings