![Romige snijbietsoep Romige snijbietsoep](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB0506D2-9394-41FE-AA6E-F4D00C520409/Derivates/49C58EC8-6AF9-4F5A-8394-75F54BD0D0B0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g witte snijbiet, in stukken (2-3 cm)
- 200 g aardappelen, geschild en in stukken (1 cm)
- 40 g ui, gehalveerd
-
1
el groentebouillon
or 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 600 g water
- 50 g melk
- 1 el extra vergine olijfolie
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Carbohydrates
- 78.4 g
- Fat
- 7.1 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Koolsoep
50min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Gazpacho
1h 15min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Keine Bewertungen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Keine Bewertungen
Pâté in korst
10u.
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min