Devices & Accessories
Mediterraans Rozemarijnbrood
Prep. 25 min
Total 1 h 55 min
12 portie
Ingredients
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
211.7 mg
Protein
8 g
Calories
1072 kJ /
256 kcal
Fat
8.7 g
Fibre
4 g
Saturated Fat
2.2 g
Carbohydrates
35.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stoofvlees
3 h 10 min
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 min
Sloppy Gold Rush Burgers
No ratings
Tumis Buncis
No ratings
Zalm met rijst en champignons
30 min
Geode cake
No ratings
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 h 45 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
No ratings
Frisse koolsalade
15 min