Devices & Accessories
Roggebrood
Prep. 15 min
Total 10 h
16 sneetjes
Ingredients
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Difficulty
easy
Nutrition per 1 sneetje
Protein
4 g
Calories
516 kJ /
123 kcal
Fat
1 g
Carbohydrates
23 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
No ratings
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
No ratings
Cider-Kipstoofpot
No ratings
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
No ratings
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 h
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
No ratings
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
No ratings
Lams- en Quinoastoofpot
No ratings
Dubai Chocolate Macarons
No ratings
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 h
Lactosevrije luikse wafels
No ratings
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min