Devices & Accessories
Ravioli van sternoten met champagnesaus
Prep. 45 min
Total 1 h 30 min
4 porties
Ingredients
Raviolideeg
-
bloem voor pasta200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Vulling
-
verse peterselie plus voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peren in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten doormidden gesneden20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Saus
-
teentje knoflook1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
1 tl maïszetmeelbloem1 tl
-
groentebouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 25% v.g20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1300 g
-
grenadine20 g
Difficulty
medium
Nutrition per 4 porties
Sodium
4487.4 mg
Protein
89.3 g
Calories
11769.9 kJ /
2813.1 kcal
Fat
161.2 g
Fibre
23.3 g
Saturated Fat
60.3 g
Carbohydrates
233.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Kerst menu
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 h 50 min
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
No ratings
Virgin chai vanille cocktail
45 min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
No ratings
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 h 15 min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Worstmummies
No ratings
Viscurry
35 min
Penne met mosselen
1 h 5 min
Rudolphs Mocktail
30 min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min