![Ravioli van sternoten met champagnesaus Ravioli van sternoten met champagnesaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/77ec276fd28084c2f638030685d8ed58/Derivates/d1d4b1bece27becd1fa6d554c58747495e79d325.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Raviolideeg
- 200 g bloem voor pasta
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Vulling
- 2 takjes verse peterselie, plus voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peren in blokjes gesneden (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten doormidden gesneden
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Saus
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
or 1 tl maïszetmeel - 180 g groentebouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 25% v.g
- 1 - 2 tl zout
- 1300 g water
- 20 g grenadine
- Nutrition
- per 4 porties
- Calories
- 11769.9 kJ / 2813.1 kcal
- Protein
- 89.3 g
- Carbohydrates
- 233.2 g
- Fat
- 161.2 g
- Saturated Fat
- 60.3 g
- Fibre
- 23.3 g
- Sodium
- 4487.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Zalm mozaïek
No ratings
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
No ratings
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
No ratings
Geroosterde bananen affogato
No ratings
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Couscous van zeebarbeel met paprika
No ratings
Basis kippenbouillon
35 Min
Japanse kip curry
55 min
Bevroren aardbeidaiquiri
10p
BBQ-saus
20p
Bearnaisesaus
20p