Devices & Accessories
Loempia’s
Prep. 30 min
Total 55 min
8 stuks
Ingredients
-
witte kool grof gehakt200 g
-
wortelen in stukken100 g
-
varkenslapje in stukken200 g
-
teentjes knoflook3
-
sojasaus3 tl
-
verse bieslook gehakt5 takjes
-
peterselie5 takjes
-
paddenstoel (judasoor), gedroogd20 g
-
glasmie (Chinese vermicelli)20 g
-
water500 g
-
rijstpapier16 vellen
-
plantaardige olie om te frituren50 g
Difficulty
advanced
Nutrition per 1 portie
Protein
15.5 g
Calories
1286 kJ /
308 kcal
Fat
15 g
Fibre
4 g
Carbohydrates
27.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Oosters koken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
No ratings
Sous-vide octopussalade
No ratings
Sous-vide miso aubergine
2 h 45 min
Maanzaad-mayonaise
No ratings
Rabarber-munt cocktail
2 h
Caipirinha van mango
5 min
Indische kippenburger
4 h
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min
Noedelsoep
35 min
Zalmburgers
25 min
Detoxsapje met appel en peer
10 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 h 35 min