Devices & Accessories
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Prep. 15 min
Total 1 h 20 min
4 portie
Ingredients
-
varkenshaasje in stukken Ø 5-6 cm, ontvliesd en zonder pezen, kamertemperatuur500 g
-
spek, elk soort8 sneetjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd60 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (3 cm)200 g
-
olie20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
water700 g
-
tomatenpuree20 g
-
gerookte paprikapoeder1 volle tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
Marsala wijn30 g
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
-
paprika½ tl
-
droge pasta type linguine300 g
-
roomkaas80 g
-
crème fraîche80 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te bestrooien
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
858.1 mg
Protein
47.2 g
Calories
4371.8 kJ /
1044.9 kcal
Fat
62.5 g
Fibre
5.4 g
Saturated Fat
27.6 g
Carbohydrates
71 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Slowcooken kalfsstoofpot
2 h 10 min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
No ratings
Stoofvlees
3 h 10 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 h
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
No ratings
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
No ratings
Crème brûlée op Portugese wijze
No ratings
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
No ratings
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
No ratings
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
No ratings
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Miso Udon Noedels
20 min