Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de sucre en poudre
- 200 g d'amandes crues
- 1 œuf
-
10
g de zeste de citron râpé
or 10 g de zeste d'orange râpé - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 20 g de beurre fondu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 544.3 kJ / 130.1 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Carbohydrates
- 15.8 g
- Fat
- 6.6 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 49.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Quiche lorraine individuelle
2sa
Rissoler 300 g d'oignons
20 dk
Lasagne fraîches à la bolognaise
2sa 30 dk
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Rissoler des oignons
20 dk
Sauce au thon
5 Min
Steak avec risotto aux champignons
Keine Bewertungen
Lasagne à la bolognaise
2h 15min
Saumon en croûte de tomates et riz aux légumes
30 dk
Riz à l'espagnol
35min
Sauce aux champignons faible en glucides
45 dk
Faire sauter des oignons avec du piment
20 dk