Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de lait entier, et 2 c. à soupe
- 5 g de levure boulangère sèche
- 30 g de sucre en poudre
- 300 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 3 g de sel
- 1 œuf
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 60 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 80 g de pépites de chocolat blanc
- 50 g d'amandes décortiquées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 72 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche à la mie filante
1u. 45min
Minipains façon bretzel
2h
Rolls à la crème de marron
2h 25min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Brioche feuilletée
5 Std.
Pain sucré
1 Std. 30 Min
Brioche tressée de Noël
1u. 45min