Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 champignons de Paris frais (3 cm de diamètre)
- 250 g d'eau
- 100 g de chorizo doux, émincé en fines rondelles
- 120 g de fromage frais
- 150 g de crème fraîche
- 1 pincée de curry en poudre
- 6 brins de ciboulette fraîche
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 757 kJ / 182 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 2.5 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 Std. 15 Min
Bavarois d'asperge
15min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Eclairs saumon-Passion
2h
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min