Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 brins de basilic frais
- 30 g de pignons de pin
- 10 g d'huile d'olive
- 80 g de gruyère râpé
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 180 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées, torréfiées (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 383 kJ / 90 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 7.6 g
- Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Feuilletés au beaufort
1 Std.
Muffins pistou/pistache
40 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Minigratins à la grecque
20 Min
Sablés au parmesan
1 Std.
Cake surprise
2h
Fleurs chorizo-feta
35 Min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40 Min