Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g d'échalotes
- 25 g de beurre
- 900 g de lait demi-écrémé
- 6 tranches de pain rassis, coupées en dés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1370 kJ / 325 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h
Soupe à l'oignon
1h 10min
Soupe à l'ail
40 min
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40 min
Soupe mexicaine du placard
25 min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Soupe paysanne express
45 Min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 Min
Potage Saint-Germain
45 Min
Crème de carotte
30 min
Crème de courgette au bleu
25 min