Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de parmesan
- 150 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 75 g de beurre doux et mou
- 1 œuf
- 1 blanc d'œuf
- ½ c. à café de fleur de sel
- 135 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- ½ c. à café de thym frais
- 5 pétales de tomate confite, détaillés en petits dés
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 178 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 3.5 g
- Fat
- 2.6 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Sablés au parmesan
1h
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Muffins pistou-pistache
40min
Tuiles au fromage
15min
Muffins tomate et mozzarella
30min
Ficelles apéro (Plaisir)
1h 15min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40min
Muffins petits pois, menthe et comté
45min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30min
Petits croustillants chèvre-olive
20min
Crumble de tomates
50min