Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de pain d'épices, coupé en tranches
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 150 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 20 g d'eau
- 150 g de sucre roux
- 500 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1805 kJ / 429 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 63.3 g
- Fat
- 16.5 g
Alternative recipes
Tôt-fait à la rhubarbe
1u. 15min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Cake moelleux à la rhubarbe
1h 40min
Charlotte au pain de mie
2h 30min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12u.
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Tarte à la rhubarbe
1h