Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le caramel
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g d'eau
La crème au chocolat
- 330 g de lait entier
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 940 kJ / 224 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 31.7 g
- Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crème renversée au café
2sa
Crème brûlée au chocolat
3sa 15 dk
Flan pâtissier
4sa 25 dk
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Crème dessert aux deux saveurs
1h 15 min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Riz au lait
1h
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45 min
Œufs au lait
50 min
Entremets chocolat noisette
2 godz. 30 min