![Œufs cocotte façon chakchouka Œufs cocotte façon chakchouka](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/28849e0ac221ec89c6396912094a8900/Derivates/f914727bcf8901a7dd1b4a73d799dcc8d8be4be5.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de paprika
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de persil frais, et un peu pour le dressage
- 300 g de tomates cerise
- 100 g de poivron rouge, en morceaux (2cm)
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 90 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 6 œufs
- 600 g d'eau
- persil frais, haché
- pain en tranches, grillées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1037.5 kJ / 248 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Carbohydrates
- 22.2 g
- Fat
- 15.7 g
- Saturated Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodium
- 115.4 mg
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