![Curry de pois chiches, orzo et épinards Curry de pois chiches, orzo et épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2fb06277e48805eb54d3e24bae5c38e8/Derivates/075860c26cf47167ab02cbb67b74e22fa57ff61f.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 50 g d'échalotes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 470 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 150 g de boisson à la noix de coco
- 1600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de petites pâtes sèches, type orzo ou risetti
- 150 g d'épinards frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1939 kJ / 461 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 12 g
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