Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- 25 feuilles de menthe fraîche
- 8 œufs
- 150 g de feta, émiettée
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1000.4 kJ / 239.1 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Carbohydrates
- 2.8 g
- Fat
- 17.1 g
Alternative recipes
Pâtes à la spiruline et ratatouille d'été
1h 45min
Porridge au bacon, aux poireaux et aux dattes
30 min
Porridge salé aux tomates et au basilic
20 min
Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
30 min
Pâtes au pesto blanc
40 min
Risotto aux champignons
30 min
Riz cantonais
30 min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 min
Latte glacé à la citrouille
35 λεπτ.
Chakchouka à l'avocat
25 min
Œufs pochés à la turque
30 min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 min