![Curry thaï aux légumes Curry thaï aux légumes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/110abbd6b360179377074c6a6472a7be/Derivates/6fd1df671a4893fb3107fcb933817c5ea22e412c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 1 c. à soupe de pâte de curry vert
- 150 g de boisson à la noix de coco
- 1700 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de riz
- 200 g de carottes, en rondelles
- 250 g de fleurettes de brocoli
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1691 kJ / 402 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 13 g
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