Devices & Accessories
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Prep. 20 min
Total 1 h
6 porties
Ingredients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Difficulty
easy
Nutrition per 6 porties
Sodium
8036.8 mg
Protein
103.4 g
Calories
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Fat
233.7 g
Fibre
22.7 g
Saturated Fat
133.8 g
Carbohydrates
153.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Glutenvrij bakken
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Eiersalade met curry
1h 30min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Wit Brood
Pas d’évaluation
Victoria biscuit gebak
1h 10min