Devices & Accessories
Vegan Burgers
Prep. 15 min
Total 45 min
10 portie
Ingredients
-
lijnzaad35 g
-
gepelde walnoten75 g
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
olie plus extra voor invetten en frituren30 gram
-
champignon de Paris, vers225 g
-
paddenstoel, bruin, vers225 g
-
rijst, voorgekookt gekookt (zie tip)325 g
-
linzen gekookt, zonder bouillon175 g
-
panko paneermeel60 g
-
balsamicoazijn30 g
-
sojasaus30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
fijn zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
hamburger broodjes8 - 10
-
mayonaise vegan, naar smaak
-
mosterd vegan, naar smaak
-
sla voor garnering8 - 10 kleine bladeren
-
tomaten in plakjes gesneden, voor de garnering2
-
ketchup vegan, naar smaak
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
773.4 mg
Protein
18.7 g
Calories
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Fat
12.7 g
Fibre
6 g
Saturated Fat
1.7 g
Carbohydrates
83.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij vieren onze eigenheid
25 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
No ratings
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
No ratings
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
No ratings
Fruit ijs
5 min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
No ratings
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
No ratings
Speculoos Druiven Tiramisu
1 h
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 min
Balletjes met dadels en noten
No ratings