Devices & Accessories
Volkorenbrood
Prep. 15 min
Total 5 h
8 stuk
Ingredients
-
water en een beetje om te koken350 g
-
verse gist15 g
-
volkoren tarwebloem type 150, en een beetje voor het werkblad500 g
-
zout2 volle tl
-
wit rijstmeel om te bestuiven
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
7.6 g
Calories
884 kJ /
208 kcal
Fat
1.4 g
Carbohydrates
40 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pindakaas Bosbessen Rolls
No ratings
Tiramisu Smoothie
5 min
Snackflix Board
No ratings
Groente-Omeletten
30 min
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 min
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Ravioli Soep met Rundsvlees
No ratings
Temaki Sushi
No ratings
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
No ratings
Vegetarische hamburger
45 min
Levercake
1 h 50 min
Sous-vide octopussalade
No ratings