Devices & Accessories
Wit Brood
Prep. 15 min
Total 3 h 45 min
12 porties
Ingredients
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
396.3 mg
Protein
7.3 g
Calories
863 kJ /
206 kcal
Fat
1.1 g
Fibre
1.9 g
Saturated Fat
0.1 g
Carbohydrates
41.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Blauwe bessen Jam
No ratings
Speltbrood
No ratings
De eerste hap: Kip en Groenten
No ratings
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Crème brûlée op Portugese wijze
No ratings
Gestoomde pesto broodjes
No ratings
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
No ratings
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 min
Portugees crème brûlée
25 min
Pompoensoep met room
35 min
Béchamelsaus
15 min