![Chocolade meringue en koffie karamel gebak Chocolade meringue en koffie karamel gebak](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4A51DBE0-4DE4-4AD8-97E7-CDDA334DC35B/Derivates/55a7c21c-a403-4bb5-97a6-8310324891b7.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Chocoladetaart
- 150 g boter, in stukken, en iets meer om de vorm in te vetten
- 150 g meergranenbloem, en iets meer om de vorm te bestuiven
- 200 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 200 g suiker
- 6 eieren
- 1 snuifje zout
- 25 g ongezoete cacaopoeder
- 2 tl bakpoeder (1 zakje)
Meringue
- 150 g suiker
- 3 eiwitten
- 1 snuifje zout
Karamel espresso
- 250 g bruine suiker
- 120 g espressokoffie
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)
- 1000 g water
- 1 el azijn
- Nutrition
- per 1 stuk
- Calories
- 1731 kJ / 414 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Mini kerstboompjes
45 Min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Glazuur
5 Min
Bessencurd
20 Min
Karameltaart
3h 50min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min