Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le crumble
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 2 citrons verts
- 50 g de cassonade
- 500 g de mangues fraîches, coupées en dés
- 20 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 180 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 51.2 g
- Fat
- 29.3 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1 Std. 10 Min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 Std. 45 Min
Mille-feuille à l'ananas
3 Std. 15 Min
Minitartes fines au chocolat
1 godz. 30 min
Mini-banoffee pie
2 Std. 30 Min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Pannacotta au blé noir
2 Std. 30 Min
Crème de roquette au chèvre
30 min
Tarte au citron destructurée
20min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Cake framboise-chocolat blanc
50 Min