Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le sorbet à la fraises
- 150 g de sucre en poudre
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 75 g de bananes bien mûres, coupée en morceaux
- 500 g de fraises surgelées, équeutées
Le carpaccio d'ananas
- 1 ananas frais, pelé, cœur retiré et coupé verticalement en 4-6 quartiers (env. 200 g chaque)
- feuilles de menthe fraîche, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 757.1 kJ / 180.8 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 38.8 g
- Fat
- 0.4 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 3.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Galettes de spaghetti de patates douces (latkes)
55 min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1 godz. 10 min
Sweet Home - B
1h
ATELIER menu 2
1h
L'aventure Vorwerk
5 Min
L'histoire Vorwerk
5 Min
ATELIER menu 1
1h
Coleslaw au Découpe-Minute
10 min
Chips de légumes au four
1 godz. 45 min
Salade de radis, carottes et coriandre
15 min
Salade de champignons crus
25 min
Salade d'oranges à la fleur d'oranger
15 min