Devices & Accessories
Mexicaanse limoensoep
Prep. 5 min
Total 40 min
6 porties
Ingredients
-
rode uien65 g
-
gele paprika zaadjes verwijderd, in stukken65 g
-
verse güero peper ontpit (± 1 peper)35 g
-
olijfolie35 g
-
water1000 g
-
grof zout2 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in middelgrote stukken300 g
-
limoensap115 g
-
tomaten in kwarten250 g
-
citroensap5 g
-
maïstortilla's in julienne en gefrituurd
-
limoen in dunne plakjes
-
verse koriander om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
12 g
Calories
525 kJ /
125 kcal
Fat
7 g
Fibre
1 g
Carbohydrates
4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Lekkers uit Mexico
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Green Godess Salade
20 min
Vegetarische chili
35 min
Zoete aardappellasagne
1 h 20 min
Curry-wortelbrood
1 h 5 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
No ratings
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
No ratings
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 h 30 min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min