Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de poireaux, en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 6 tranches de pancetta
- 4 œufs
- 300 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 873 kJ / 209 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 Min
Clafoutis petits pois-jambon
1 Std. 15 Min
Semoule de chou-fleur aux crevettes
15min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30 Min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 Min
Salade de courgette, lentilles corail et radis
50 Min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40min
Lieu à la crème de petits pois
50 Min
Flan de poireaux à la pancetta
50 Min
Clafoutis aux tomates cerise et au basilic
40min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35min