Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de lait, et 2 c. à soupe
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 75 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 125 g de beurre ramolli, en morceaux
- 8 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Chouquettes du goûter
35 Min
Baguette viennoise
2h 30min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4h 15min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min