Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de lait, et 2 c. à soupe
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 75 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 125 g de beurre ramolli, en morceaux
- 8 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche au lait de coco
3 Std. 10 Min
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Baguette viennoise
2h 30 min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Petits pains au lait
1h 45min
Petites gâches au chocolat au lait
15u. 10min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h