Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 3 œufs, dont 1 battu
- 70 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour fariner
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 5497 kJ / 1307 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 231 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Brioche Nanterre
4u. 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3u. 25min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Pâte à pizza italienne
2h 5 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Briochettes parisiennes
4h 5 min
Baguette tradition
15h 25 min
Petites gâches au chocolat au lait
15h 10 min